Kokosimme pienen listan uuteen iisimmin.fi palveluun liittyvistä kysymyksistä, joita kohtaamme usein. Toivottavasti löydät niistä vastauksen kysymykseesi. Mikäli et saa vastausta näistä, kuulemme mielellämme myös kysymyksesi sähköpostilla info@iisimmin.fi.

Iisimmin.fi -palvelu on suunnattu aloittavalle tai aloittaneelle yksinyrittäjille, pienyrityksille ja kevytyrittäjille. Voit olla siis toiminimi, osakeyhtiö, kevytyrittäjä tai vasta yritystä suunnitteleva yksityishenkilö. Voit myös ostaa palveluita omistajana, työnantajana, yrityksen vastuuhenkilönä, tai muutoin työtehtäväsi antamassa roolissa.

Kyllä on. Tilausjärjestelmämme eli verkkokauppa jota käytämme on nykyaikainen ja suojattu.

Saat yhteyden helposti sivuilla olevan yhteydenottolomakkeen kautta sekä sähköpostitse info@iisimmin.fi. Vastaamme asiakaspalveluviesteihin mahdollisimman pian.

Olemme todella kiinnostuneita asiakkaidemme palvelukokemuksesta ja pyrimme parantamaan palvelumme laatua jatkuvasti. Olemme kiitollisia kun jätät meille palautetta sähköpostitse info@iisimmin.fi tai sivuillamme olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Palautteen avulla pyrimme aidosti nostamaan palvelumme tasoa käyttäjiä kuunnellen. Käsittelemme kaikki palautteet luottamuksellisesti.

Kyllä on. Palvelumme sisällä ei ole enää uusia ostoja, eikä palvelussamme ole koiraa haudattuna piilokuluineen. Maksat vain ilmoitettua kiinteää kuukausihintaa.

Kyllä voit. Palvelu päättyy kuluvan kauden loppuun.

Ota meihin yhteyttä