Moni yritys käyttää 80% aikaansa siihen mikä tuottaa vain 20%. Käännä asiat toisin päin ja olet jo matkalla kohti menestystä.

Yrityksen perustamiseen ja eritoten itse liiketoiminnan pyörittämiseen liittyy mahdoton määrä asioita ja niiden selvittäminen voi viedä uskomattoman paljon aikaa. Se aika on aina pois yrityksen tuottavasta työstä ja varsinkin alussa saattaa käydä kassan tai vapaa-ajan päälle.

Huonoimmassa tapauksessa asioiden jättäminen huomiotta johtaa siihen, ettei yritys toimi, vaikka sillä periaatteessa olisikin edellytykset. Olemme nähneet tämän itse asiakkaidemme sekä kumppaneidemme kanssa ja niinpä lähdimme kehittämään palvelua joka parantaisi jokaisen yrityksen menestymisen mahdollisuuksia.

Meidän missiomme on rakentaa palvelu ja tietopankki, joiden myötä yritys kuin yritys voi säästää aikaansa löytämällä lähestulkoon kaiken tai ainakin suurimman osan tarvitsemastaan tiedosta yhdestä paikasta.

Sen myötä jokainen palvelumme jäsen löytää tärkeät olemassa olevat tiedon muruset, oppaat ja muut hyödyllisen palveluntarjoajat muutamalla klikkauksella.
Aiomme myös kehittää palvelun käyttäjille yhteisön, jonka avulla yhteistyöt eri yrityksien avulla tulevat helpommaksi ja joka siivittää jokaista kohti menestyksekkäämpää liiketoimintaa.

Kuuntelemme käyttäjiemme tarpeita ja kehitämme niiden pohjalta valmiita polkuja ja kursseja, joita seuraamalla he saavat selkeät ohjeet suurimpaan osaan niistä toimista tai suunnnitelmista mitä seuraavaksi tulisi tehdä. Toimet lähtevät yritysidean jalostamisesta, yrityksen perustamiseen, päivittäisiin, kuukausittaisiin ja vuosittaisiin toimiin ja suunnitelmiin. Kun sen ympärille kasataan vielä tietyt laatukriteerit täyttävät eri alojen palvelujen tarjoajat, ollaan lähellä sitä, että hyvällä idealla voi vain hypätä valmiiseen kelkkaan ja saavuttaa menestyksen. Jokaisen menestystä emme voi toki taata, sillä yrittämiseen kuuluu monien muuttujien luomat riskit, eikä aina hyväkään idea menesty. Kaatajana voi olla ainoastaan se, ettei aika ole sille oikea.

Me toivoisimme että sinä voisit yrittää iisimmin. Toivottavasti löydät palvelusta tarvitsemasi, jos et, vinkkaa siitä meille. Ehkä vinkkaamasi aihe onkin jo tulossa, mutta kehittäkäämme palvelusta yhdessä sellainen, joka saa yhä useamman yrityksen todelliseen menestykseen!

-Iisimmin tiimi